Ett bländande leende

Inlägg i samarbete med Brighter Shine

Idag lever vi i ett klimat där sociala medier är en stor del av våra liv och att hela tiden kunna uppdatera med snygga bilder på vad man gör och vad som dagligen händer har blivit oerhört viktigt för många. Jag tycker också, precis som andra jag känner, att det är viktigt att man postar snygga bilder för att få ett bra feed. Hur gör man då för att få till dessa snygga bilder? Jag tycker att ett vitt leende är super snyggt och idag är det inte svårt och framförallt inte så dyrt att få ett bländande leende som förstärker ens selfie.

Jag har fått testa Brighter Shines tandblekningspulver som man enkelt borstar på sina tänder. Resultatet var häpnadsväckande och redan efter ett par borstningar kunde man se ett resultat. Har förut testat ett svartpulver och nackdelen med det var att det blev en hel del städjobb eftersom att när man öppnade burken stänkte pulvret över halva handfatet - inte så kul - och det var dessutom svårt att få bort allt mellan tänderna. Men detta vita pulver är betydligt smartare och verkar också ge ett bättre resultat. Deras tandblekningspulver är också peroxidfri som gör att tandblekningen blir skonsam och sliter inte på tandens emalj på samma sätt som andra tandblekningsprodukter kan göra. Det kommer även smidigt i en snygg förpackning och burken med pulvret är ett snyggt inslag på badrumshyllan.

Tandblekning kanske anses skämigt men det har börjat plana ut och idag är det många som bleker sina tänder för att få de lika vita som filmstjärnorna på den vita duken. Eller som ens idol på Instagram. För vem gillar inte ett vitt och fräscht leende?

Självklart har jag en rabattkod på 15% som ni alla kan använda om ni vill testa Brighter Shines produkter - precis som jag har gjort.

Använd kod: influencer15 på https://brightershine.se/