Fars dag 2018

I samarbete med CoolStuff

Snart är det dags att bry sig lite extra om och överraska en speciell person! Den andra söndagen i November är det dags att hylla en av de som gjort att du står på denna jord. Ni vet vad jag pratar om - Fars dag såklart! Alla ni som har era föräldrar och pappor i livet kan jag verkligen rekommendera att ta vara på tiden tillsammans med dem. Min pappa lever och det är jag så tacksam över. Så jag tycker att det är oerhört viktigt att verkligen uppvakta sin pappa ung som gammal på ett eller annat sätt den dagen. Ring ett samtal, bjud på mat eller det allra bästa - överraska din pappa med en riktigt härlig present. När det kommer till både smarta och roliga presenter brukar jag alltid kolla in CoolStuff. CoolStuff har riktigt grymma fars dags-presenter till alla typer av pappor och presenterna ligger dessutom i olika prisklasser så att alla verkligen kan köpa något till sin pappa hos dem.

Kylan börjar ju komma hit till Sverige och min pappa brukar ofta säga att han får ont i ryggen av kylan. Så vad passar då inte bättre än att jag i år överraskar honom med en värmeväst från CoolStuff eller kanske ett par värmetofflor för de kalla morgnarna när han vaknar. Eller möjligtvis överraskar jag honom med ett fotbad. Ett fotbad skulle iallafall jag uppskatta enormt. Men köper jag det till min pappa blir det kanske jag som till slut snor med mig den till mig, haha. Hursomhelst kan listan av bra produkter göras lång hos Coolstuff och vi får väl hoppas att inte min pappa läser detta blogginlägg för det ska ju vara en överraskning. Men men, det finns ju som sagt så mycket härligt att välja på bland alla deras fars dags-presenter.

Kan verkligen även rekommendera just dig att införskaffa en fars dag present precis som jag på Coolstuff.se