Halloween is coming

(I samarbete med Partykungen)

Snart är det dags för en av de bästa högtiderna på året... Halloween!! En tid då vålnader, häxor, vampyrer, spöken och zombies vaknar till liv och skrämmer slag på allt som rör sig.. Okej då, kanske inte på riktigt, men att man får klä ut sig och låtsas vara detta är så kul. 


Lite synd att Halloween faktiskt inte firas lika mycket i Sverige som det görs i USA. Under min gymnasietid så anordnades iallafall varje år en stor fest där vi klädde ut oss i olika Halloween- dräkter och umgicks till sent på natten. Det var också en catwalk-tävling där de varje år delade ut pris till bästa maskeraddräkt, bästa karaktär, bästa framträdande på catwalken etc. Varje år hade jag på mig en ny dräkt (självklart införskaffad hos Partykungen) och varje år vann jag en kategori. Tänk av över hundratals elever fick jag varje år en utmärkelse. Det visade och var en bekräftelse på hur mycket jag verkligen satsade på att ha en bra dräkt och även gå in i karaktären.

Ett år var jag utklädd till en huvudlös man. Dräkten kallade jag Michael Jacksons vålnad då jag även la till en av hans igenkända silverhandskar och en hatt som jag lyfte på då och då. Den dräkten var sjukt häftig. Det blev en "Thrillernight". Ett annat år var jag utklädd till Greve Dracula och gick omkring med en kista på ryggen (kistan var gjord av tyg som tur var så den var inte så tung).

Båda av dessa dräkter köpte jag på Partykungen och vill du också införskaffa en riktigt bra och läskig Halloween-dräkt kan jag verkligen rekommendera att göra det hos dem. Partykungen har dessutom oerhört snabb frakt och man får verkligen mycket av den låga kostnaden på deras kostymer.

Om ni också strävar efter att bli festens läskigaste karaktär är mitt tips  att tänka lite "outside the box" när ni väljer er kostym. Vad blir ni rädda av och vilken kostym sticker ut mest? 

Låt årets läskigaste högtid börja. Det är dags att skrämmas, både ung som gammal. Muahahaha..

På bilden ser ni mig och några kompisar utklädda till diverse läskiga figurer/karaktärer... Känner ni igen mig? ;)

Hos Partykungen hittar du de bästa Halloween dräkterna