Hitta det rätta kortet

Inlägg i samarbete med Kortio

Idag lever vi i ett samhälle som blir allt mer kontantlöst. Allt fler och fler tar bort möjligheterna att betala med kontanter och kontanter kan vara krångligt, både att förvara och att använda. Att använda kreditkort är något som jag verkligen tycker underlättar i vardagen. Många kreditkort har ingen årsavgift så man lånar alltså i princip pengar av banken utan någon kostnad alls. Dessutom får du återbäring på många produkter på många av kreditkorten och hur bra är inte det?

Det finns dock väldigt många olika kort och det kan vara svårt att hitta vilket kort som passar just en själv bland djungeln av kreditkort. Därför vill jag tipsa om en riktigt grym hemsida som verkligen är ett superbra hjälpmedel när man letar kreditkort. Hemsidan Kortio.se listar alla Sveriges kreditkort på ett och samma ställe. Dessutom går det att jämföra lån hos ett stort antal långivare.

Kortio är uppbyggd så att du kan hitta kort under olika kategorier; såsom om du främst är ute efter ett resekort, bensinkort, matkort etc. Dessutom har kortio.se listat plus och minus med alla kreditkort och har en struktur som tydligt visar årsavgiften och maxkrediten för respektive kort.

Som inte detta var tillräckligt tydligt kan man även göra en så kallat kortguide på hemsidan som är ett test bestående av ett antal frågor för att hitta just det perfekta kortet för dig.

Kolla därför in Kortio för att hitta det perfekta kreditkortet!