Hungrig i Helsingborg?

Inlägg i samarbete med RestaurangHelsingborg.se

Det finns många fördelar med mat. Du behöver det för att överleva och du blir glad (oftast) när du äter det. Sen finns det ju flera olika sätt att tillaga mat på. Antingen så ställer man sig i sitt eget kök och lagar en trerättersmiddag eller (som jag älskar) går man ut på en restaurang, sätter sig ner vid ett bord, beställer och låter någon annan tillaga maten. Oftast blir maten betydligt godare då också (men mina matlagningskunskaper behöver vi inte gå in så värst mer på). Att äta på restaurang kan vara lyxigt men framförallt bekvämt. Många restaurangmåltider har också varit en första start på ett förhållande då man har kunnat gå ut, sätta sig på en restaurang och beställa in mat tillsammans på en dejt.

Att hitta rätt restaurang kan ju vara lite svårt men jag har precis upptäkt en magisk hemsida som verkligen är "the thing" om du letar restauranger i Helsingborg. Jag prata förstås om https://restauranghelsingborg.se. Hemsidan där ett flertal av alla restauranger i Helsingborg ligger samlade på ett och samma ställe. Första gången jag gick in här blev jag positivt överraskad hur enkelt det var att navigera genom hemsidan. Det första du möts av är en meny där du väljer vilken typ av mat du är sugen på: Amerikansk, Grekisk, Fransk, Italiensk - You name it. Efter man valt någon av dessa kategorier kommer en sammanställning på alla restauranger man kan hitta under den typen av mat.

Något jag tyckte var väldigt bra är att restaurangerna har två enkla knappar där du antingen kan ta dig direkt till restaurangens egna hemsida eller se deras meny. Klickar du på bilden av restaurangen kan du även se öppettider, adress samt telefon och mail vilket är bra om du vill boka bord på någon av dem. I lunchfliken på hemsidan kan du även se vilka restauranger som är nära dig och vad lunchen kostar - Hur smidigt är inte det?

Inte nog med att hemsidan och samlingsplatsen för Helsingborgs restauranger är väldigt användarvänlig så är den riktigt snygg designad med både bilder och snygga fonter. Kan ju också säga att en liknande hemsida med matutbud som Helsingborg besitter borde många svenska städer att anamma. Det hade underlättat enormt i jakten och utforskandet av nya maträtter. Många kanske bara går till samma restaurang dag ut och dag in och öppnar aldrig sina vyer för nya restauranger och smakupplevelser. Vilket jag personligen tycker är lite synd. Hur gör du? Gillar du att testa nya restauranger?

Så är du hungrig och bor i Helsingborg eller åker på besök till staden och vill planera in matställena, oavsett om det är en lunch eller en middag, kan jag varmt rekommendera att besöka https://restauranghelsingborg.se

Screenshot 2018-12-21 at 141308png