Koreansk mat i Helsingborg

Hej alla!

I fredags var det återigen dags för ett Heyou event i Helsingborg. För er som inte vet vad Heyou är, så är det en stor festival som turnerar runt i Sverige där olika kända profiler, såsom Youtubers, Musers, Artister etc får träffa sina fans och där fansen och följarna får träffa dem. Ett riktigt roligt event som jag är en del av, vilket är superkul! 

Hursomhelst - på kvällen var jag och min familj på en koreansk restaurang (Koreana) som ligger mitt i stan i Helsingborg. Vi fick där testa lite olika koreanska rätter och det var faktiskt första gången som jag åt koreansk mat. Kolla in bilderna på några av rätterna... Blir hungrig bara av att se dem! De som jobbade på restaurangen var jättetrevliga och atmosfären i restaurangen kändes magisk. Gillar ni kinesisk och japansk mat men aldrig testat något ur det koreanska köket tror jag ni kommer att gilla den typen av mat också. Vi provade t.ex. en rätt som heter Sogogi Bokum - Biff marinerad i sojasås, sesamolja och vitlök, wokat med grönsaker. Detta serverades med ris och alltsammans var riktigt gott.

Så bor du i eller har vägarna förbi Helsingborg och vill gå på restaurang och prova något nytt, kan jag varmt rekommendera att testa Koreana i Helsingborg!

(Inlägget är i samarbete med Koreana)

DSC02555jpg
DSC02542jpg
DSC02552jpg