Lån med låg ränta

(Inlägg i samarbete med Lendify)

Har du hört talas om Lendify? Lendify är det moderna företaget som tar bort alla krångliga mellanhänder och låter privatpersoner låna av varandra. På lendify kan man låna till en väldigt låg ränta med en bra avkastning. Vilket verkligen är något bra i dagens djungel av företag som lånar pengar.

Unikt för Lendify är att pengarna kommer från privatpersoner som investerat i privatlån. Lendify skiljer sig därför från de vanliga traditionella bankerna och vill utmana vilket jag tycker är bra! Vi behöver verkligen ett seriöst företag som är modernt och som erbjuder låg ränta. Den låga räntan kan de erbjuda eftersom att de har låga kostnader för att driva sin verksamhet. Det bästa med Lendify är att det går snabbt att få ett besked på ett beviljat lån från dem.

Du kan låna från 20 000 upp till 500 000 och du får beskedet redan efter 2 minuter - Hur bra är inte det! Blir du godkänd att låna sätts dessutom pengarna in på ditt konto direkt och du slipper vänta ett par "bankdagar" som du behöver hos en traditionell bank. Ett annat plus med Lendify är att de har support på både kvällar och helger vilket är något som fler företag verkligen borde anamma. Ofta kan du dessutom få ett bättre erbjudande från Lendify i jämförelse med de vanliga bankerna och spara en massa på det.