Mina Nya Beachflaggor

Tycker att beachflaggor är riktigt snygga. Ni vet de här gigantiska flaggorna man ser på flera meters avstånd på mässor, stränder, utanför köpcentrum etc. Därför tänkte jag att det skulle vara coolt att ha egna flaggor som man kan ha med sig när man är ute på turné eller medverkar på något event någonstans. Sagt och gjort designade jag alltså dessa två snygga beachflaggor tillsammans och i samarbete med företaget Easytryck. Fick hem flaggorna och jag är riktigt nöjd med resultatet. Easytryck är företaget som även designade min rollup och jag är riktigt nöjd med kvalitén på deras produkter. Kolla in www.easytryck.se för att se alla deras produkter (de har sjukt mycket olika grejer - allt från eventtält till reklamgodis. Helt enkelt ALLT för att synas på mässor och event. Rekommenderar Easytryck starkt och det lär nog bli fler gånger som jag beställer från dem. :)


Inlägget är ett reklamsamarbete med Easytryck.se