Rotfruktschips är livet

Är det bara jag som älskar chips? Jag tycker att chips är något av det godaste som finns och när jag ska välja snacks i butiken så väljer jag nästan alltid chips. Det finns dock en sak som slår vanliga traditionella chips och det är rotfruktschips. Har fått hem lite rotfruktchips Rootfruit av Gårdschips och de är sååå goda! Sitter faktiskt just nu och knaprar på dessa goda chips när jag skriver detta. 

Många chips brukar man ju vilja ha en dip till men dessa är goda att äta som de är. De känns också mycket nyttigare än vanliga potatischips då dessa även innehåller rödbeta och palsternacka. Min favorit i påsen är garanterat rödbetschipsen.

Så nästa gång du står på snacks avdelningen och vill testa en ny smak/märke kan jag varmt rekommendera att köpa en påse Rootfruit av Gårdschips då det är de bästa chipsen enligt mig! :)

Kolla in hela Gårdschips sortiment här: http://www.gardschips.se/produkter/

(Inlägg i samarbete med Rootfruit av Gårdschips)