Solbränd utan sol

I samarbete med Svensk Hälsokost och TanOrganic 

Nu börjar man känna att hösten är här på riktigt. Det blir kallare och kallare och solen syns inte lika ofta som den vanligtvis gör på sommaren. Jag är en av dem som verkligen älskar sommaren och framförallt värmen. Man kan sitta ute länge och sola för att bli brun! Dock så har inte jag superlätt för att bli brun p.g.a. mitt ljusa pigment och ibland känns det skönt att man kan fejka sin tan då och då. Har beställt och fått hem en brun utan sol olja från Svensk Hälsokost. Från att jag beställde oljan tog det inte alls många dagar tills jag fick en avisering om att den fanns att hämta på postombudet. Själva paketet den kom i var väldigt lätt att få upp (på både gott och ont). Inga tejpade kanter som man var tvungen att klippa upp, utan en flärp som man kunde öppna kartongen med. 

Har kört med brun utan sol mouse innan men kände att jag ville testa en nya grej och därför så blev det en selftan oil från TanOrganic. Har hört mycket positivt om detta märke och jag kan verkligen säga att de lever upp till mina förväntningar. Denna produkt är ekologisk, vilket gör att jag kan använda den med rent samvete. TanOrganic har även många andra miljövänliga och hudvänliga produkter för brun utan sol. Samtliga produkter är baserade på naturligt, vegetabiliskt och ekologiskt innehåll samt certifierade med ECOCERT för ekologisk märkning. Produkterna är även godkända av The Ethical Company, PETA och Organic Trust samt märkta med cruelty free som visar på att produkterna inte är testade på djur. Så bra!!

Själva flaskan är gjord i glas vilket gör att denna produkt verkligen sticker ut från många andra brun utan sol produkter. Den har också en modern kork i trä. Det blir verkligen ett snyggt inslag på badrumshyllan. Flaskan innehåller 100 ml olja som är väldigt lätt att applicera på kroppen för en solkysst look. Dessutom håller "brännan" i sig i flera dagar. En annan fördel jag ser med Tan Organics self tan oil är att oljan inte lämnar några spår efter sig på kläder, i sängen eller dylikt, vilket är ett stort +. Själva oljan har en frisk doft av apelsin och det var nästan så att jag ville smaka på den när jag öppnade korken första gången (haha). Skämt åsido, den luktar inte så starkt som många andra brun utan sol produkter kan göra, vilket är bra om du inte gillar den lukten eller är allergisk .

Eftersom jag har använt brun utan sol produkter förut är jag van och vet hur man ska applicera för att få ett så bra och jämnt resultat som är möjligt med dessa produkter. Instruktioner finns på engelska, franska och holländska på förpackningen. Även på själva flaskan finns det en instruktion och innehållsförteckning på engelska. Men är det första gången du tar brun utan sol går det säkert att hitta en bra instruktionsvideo på YouTube. Eller så får jag göra en nån dag ;)

Är du precis som jag trött på att se blek ut - Kolla då in TanOrganics brun utan sol produkter på Svensk Hälsokost. De har också förutom oljan, en lotion och det klassiska mousen.  

Här finns alla TanOrganics deras produkter: https://www.svenskhalsokost.se/tanorganic

Här är den produkten jag fick hem från de: https://www.svenskhalsokost.se/tan-organic-self-tan-oil?da=14-1226

IMG_7191jpg