Tandläkarna Kockum & Kockum

Inlägg i samarbete med tandläkarna Kockum och Kockum

Har alltid tyckt om att gå till tandläkaren. Vet många som verkligen hatar att gå dit för att de är rädda för att tandläkaren ska hitta ett hål som behöver lagas etc. Kanske är det just därför som jag inte alls tycker det är jobbigt att gå till tandläkaren - just för att jag aldrig haft ett hål att laga. WhooHoo :D Känslan när man kommer ut från en tandläkarundersökning tycker jag är magisk!

I Malmö ligger tandläkarfirman Kockum&Kockum som ser till att tänderna är friska men också utför estetiska behandlingar som gör att tänderna blir snyggare. En av fördelarna med Kockum och Kockum är att om det blir för jobbigt under en behandling så tar man en paus och fortsätter när man känner sig redo igen! Något som jag tycker är väldigt bra!

Jag har alltid känt att jag är nöjd med hur mina tänder ligger i munnen men jag gillar att bleka och färga dem vitare. För oavsett hur mycket man borstar och sköter sina tänder så blir de alltid missfärgade av kaffe, te, läsk m.m...

En av behandlingarna jag skulle vilja göra hos Kockum och Kockum är därför att bleka mina tänder. Man bleker med hjälp av skena och gel och man gör en avgjutning av ens tänder när man besöker de första gången. Därefter får man bleka hemma när det passar en själv! Så bra! Dessutom använder de blekmedel från Opalescence som är godkänd av bl.a. Läkemedelsverket!

Är du precis som jag sugen att bleka tänderna hos Kockum och Kockum besök: https://kockumochkockum.se

Screen Shot 2018-09-12 at 210425png